L’espai Vicpuntzero ofereix una programació de visites guiades cada cap de setmana i també els dies festius.

Visitar Vicpuntzero és viure una experiència que ens submergeix al punt més alt del centre històric, on Vic va començar fa 2.000 anys amb la creació de la ciutat romana de Aus.

Actualment, en aquest mateix epicentre se situa el punt de partida per al visitant per descobrir la ciutat de Vic, i poder interpretar el seu passat i entendre el present.

L’Experiència Vicpuntzero és una visita guiada que reinterpreta el conjunt arquitectònic de l’església barroca de la Pietat, amb el campanar i el jaciment arqueològic de la Capella Fonda amb restes tardanes antigues i medievals. Finalment, el visitant pot gaudir de l’audiovisual immersiu anomenat: ‘Vic, un viatge pel temps i l’art’, on es proposa un recorregut per la història de la ciutat amb l’art com a fil conductor.

La visita Descobrir Vic és visita guiada per tots els espais del Vicpuntzero (jaciment, campanar i audiovisual) que es converteix en el punt de partida per continuar el recorregut pel centre històric de la ciutat visitant també la Catedral de Vic.

A partir del 23 de setembre de 2023 el recorregut d’aquestes visites es veuran afectats per unes obres a l’interior del Vicpuntzero.  A partir d’aquest dia, les visites faran un recorregut exterior pel centre històric i inclouran el jaciment arqueològic de la capella Fonda on es visualitzarà l’audiovisual immersiu.

Així doncs, visitar el Vicpuntzer és viure el batec de la ciutat de Vic a través del temps, la història i l’art.

Us esperem cada cap de setmana a l’espai Vicpuntzero.

HORARIS DE VISITES
DISSABTES:
Visita: Un viatge pel temps i l’art, a les 10h i a les 12h
Visita: Descobrir Vic, a les 17h
 
DIUMENGES I FESTIUS:
Visita: Un viatge pel temps i l’art,  a les 12h

 

ESPECIALS MERCAT MEDIEVAL 2023
Dies 6, 7 i 8 de desembre:
Visita: Un viatge pel temps i l’art, a les 12h.
 
Les visites es fan en català. L’audiovisual immersiu es pot veure en espanyol amb avís previ a l’Oficina de Turisme abans de començar la visita.

Més informació (link a la pàgina: El espacio | Vic (vicpuntzero.cat))

2 respostes

    1. Bon dia,

      Les visites guiades que tenim programades de forma regular, “Un viatge pel temps i l’art” i “Descobrir Vic”, no es poden reservar, s’han de comprar directament a la nostra web https://www.vicpuntzero.cat on posa “Entrades” o a l’Oficina de Turisme (Pl. Pes s/n) màxim 10 minuts abans de l’inici de la visita i únicament amb targeta.

      Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *