L’espai Vicpuntzero ofereix una programació de visites guiades cada cap de setmana i també els dies festius.

Visitar Vicpuntzero és viure una experiència que ens submergeix al punt més alt del centre històric, on Vic va començar fa 2.000 anys amb la creació de la ciutat romana de Aus.

Actualment, en aquest mateix epicentre se situa el punt de partida per al visitant per descobrir la ciutat de Vic, i poder interpretar el seu passat i entendre el present.

L’Experiència Vicpuntzero és una visita guiada que reinterpreta el conjunt arquitectònic de l’església barroca de la Pietat, amb el campanar i el jaciment arqueològic de la Capella Fonda amb restes tardanes antigues i medievals. Finalment, el visitant pot gaudir de l’audiovisual immersiu anomenat: ‘Vic, un viatge pel temps i l’art’, on es proposa un recorregut per la història de la ciutat amb l’art com a fil conductor.

La visita Descobrir Vic és visita guiada per tots els espais del Vicpuntzero (jaciment, campanar i audiovisual) que es converteix en el punt de partida per continuar el recorregut pel centre històric de la ciutat visitant també la Catedral de Vic.

Així doncs, visitar el Vicpuntzer és viure el batec de la ciutat de Vic a través del temps, la història i l’art.

Us esperem cada cap de setmana a l’espai Vicpuntzero.

HORARIS DE VISITES

DISSABTES:

Visita Experiència Vicpuntzero a les 10h ia les 12h

Visita Descobrir Vic a les 17h

DIUMENGES I FESTIUS:

Visita Experiència Vicpuntzero a les 12h

Les visites es fan en català. L’audiovisual immersiu es pot veure en espanyol amb avís previ a l’Oficina de Turisme abans de començar la visita.

Més informació (link a la pàgina: El espacio | Vic (vicpuntzero.cat))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *