L’espai Vicpuntzero ofereix una programació de visites guiades cada cap de setmana i també els dies festius.

Visitar Vicpuntzero és viure una experiència que ens submergeix al punt més alt del centre històric, on Vic va començar fa 2.000 anys amb la creació de la ciutat romana d’Auso.

Visita Experiència Vicpuntzero:

Visita guiada que inclou els diferents espais de l’església barroca de la Pietat.  El jaciment arqueològic de la Capella Fonda, amb restes tardanes antigues i medievals, la nau central, l’espai sobrecapelles, pujada al campanar i audiovisual immersiu, on es proposa un recorregut per la història de la ciutat amb l’art com a fil conductor.

Visita Descobrir Vic:

Inclou els espais del Vicpuntzero (jaciment, campanar i audiovisual immersiu).  L’església de la Pietat es converteix en el punt de partida per continuar després el recorregut pel centre històric de la ciutat tot visitant també la Catedral de Vic.

Així doncs, visitar el Vicpuntzer és viure el batec de la ciutat de Vic a través del temps, la història i l’art.

Us esperem cada cap de setmana a l’espai Vicpuntzero.

HORARIS DE VISITES
DISSABTES:
Visita: Experiència Vicpuntzero, a les les 12h
Visita: Descobrir Vic, a les 17h
DIUMENGES I FESTIUS:
Visita: Experiència Vicpuntzero,  a les 12h
 

Totes les visites comencen a l Oficina de Turisme

Les visites es fan en català. L’audiovisual immersiu es pot veure en espanyol amb avís previ a l’Oficina de Turisme abans de començar la visita.

Més informació (link a la pàgina: El espacio | Vic (vicpuntzero.cat))

activitats_-cada-dia-a-les-12

2 respostes

    1. Bon dia,

      Les visites guiades que tenim programades de forma regular, “Un viatge pel temps i l’art” i “Descobrir Vic”, no es poden reservar, s’han de comprar directament a la nostra web https://www.vicpuntzero.cat on posa “Entrades” o a l’Oficina de Turisme (Pl. Pes s/n) màxim 10 minuts abans de l’inici de la visita i únicament amb targeta.

      Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *