Visita l'espai

Visita al Vicpuntzero

Experiència Vicpuntzero:

Visita guiada per tots els espais del recinte, que inclou el jaciment arqueològic, la pujada al campanar i l’audiovisual immersiu. Durada 1,5h. Punt d’inici: Oficina de Turisme, plaça del Pes. 

A partir del 23 de setembre de 2023 el recorregut d’aquesta visita es veurà afectat per unes obres a l’interior del Vicpuntzero. A partir d’aquest dia, la visita farà un recorregut exterior pel centre històric i inclourà el jaciment arqueològic de la capella Fonda on es visualitzarà l’audiovisual immersiu.

Descobrir Vic:

Visita guiada per tots els espais del Vicpuntzero (jaciment, campanar i audiovisual), recorregut per part del centre històric de la ciutat i entrada a la nau central de la catedral. Durada 2h. Punt d’inici: Oficina de Turisme, plaça del Pes.

A partir del 23 de setembre de 2023 el recorregut d’aquesta visita es veurà afectat per unes obres a l’interior del Vicpuntzero. A partir d’aquest dia, al Vicpuntzero, només s’hi podrà veure el jaciment arqueològic i l’audiovisual immersiu. 

Horaris de visites:

Dissabtes:
Visita Experiència Vicpuntzero  a les 12h.

Visita Descobrir Vic a les 17h.

– Diumenges i festius:

Visita Experiència Vicpuntzero  a les 12 h.

Totes les visites són en català.

Preus visites:

Visita Experiència Vicpuntzero: 6€
Visita Descobrir Vic: 8€
Entrada reduïda: 4€
Visita combinada (Vicpuntzero + Museu Art Medieval + Museu de l’Art de la Pell): 10€

* Entrada reduïda per a persones jubilades, en situació d’atur, pensionistes o amb un mínim del 33% de diversitat funcional. També persones amb carnet d’estudiant, carnet jove, carnet de docent, carnet de família monoparental o nombrosa. Caldrà acreditar la condició adduïda en aquelles entrades comprades a través del web. Els pagaments presencials d’entrades a l’Oficina de Turisme només es poden fer amb targeta bancària. Entrada gratuïta per a menors fins a 10 anys.

Informació i reserves:

Per les visites a la carta i altres idiomes (espanyol, francès o anglès) cal fer reserva prèvia.

Es poden concertar visites a la carta per a grups d’un mínim de 10 persones.

En totes les visites s’ofereix un servei de traducció de signes als visitants que ho sol·licitin prèviament.
Més informació al telèfon 93 886 20 91 / hola@vicpuntzero.cat
No es retornen les cancel·lacions parcials que es puguin produir al grup.

Activitats educatives:

Les activitats Educatives de Vicpuntzero es fan en col·laboració amb el Museu d’Art Medieval, per a més informació podeu contactar per correu a reserves@museuartmedieval.cat o al 93 886 93 60. 

Condicions de la visita que cal tenir en compte:

  • L’entrada per fer la visita es recollirà a l’Oficina de Turisme de Vic. Les visites comencen a la mateixa oficina.
  • Cal comprar l’entrada mitjançant la nostra pàgina web: www.vicpuntzero.cat o a partir de mitja hora abans de cada sessió i fins deu minuts abans a l’Oficina de Turisme de Vic.
  • Totes les modalitats de visita van acompanyades de guiatge.
  • Per les característiques de l’espai, cal portar calçat còmode, en cap cas taló d’agulla.
  • La visita és accessible per a persones amb diversitat funcional, amb l’excepció del campanar i els espais elevats de l’església.
  • No es permet l’entrada amb animals de companyia, a l’excepció de gossos guia.
  • Si hi ha cap dubte o problema amb la inscripció, podeu trucar al 938 86 20 91 o enviar un correu electrònic a hola@vicpuntzero.cat

Mapa