L’Ajuntament de Vic, de la mà de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, aposta de forma decidida per l’art i la cultura com a elements de salut, cohesió i participació social amb el renovat programa cultural “Vic, Cultura i Benestar”: una oferta única i multidisciplinària entre els agents públics i associatius de la ciutat que es concreta amb una proposta d’activitats culturals que afavoreix les persones amb problemes de salut mental, amb diversitat intel·lectual, persones refugiades i nouvingudes i les vincula als recursos de la ciutat. El programa i el projecte s’han desenvolupat conjuntament amb la Càtedra de Salut Mental de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Les entitats que participen en el programa són entre elles,  MEV – Museu d’Art Medieval, ACVIC – Centre d’Arts Contemporànies, Museu de l’Art de la Pell, Vicpuntzero, Oficina de Turisme de Vic, Cineclub Vic, EMVIC – Escola de Música i Conservatori de Vic, L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona i la Biblioteca Pilarin Bayés. Creu Roja, Sant Tomàs i Osonament són altres entitats actives a l’hora de fer realitat el projecte.

Des del Vicpuntzero oferim una visita adaptada als diferents col·lectius un cop al mes, des del 23 de març fins el 30 novembre de 2023.

Inscripcions: al correu jaume.cases@uvic.cat o al telèfon 615 219 649.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *