Vic Ciutat Gegant és una exposició que mostra els gegants, caps de llúpia i bestiari de la ciutat de Vic i on s’explica l’origen de la festa i el seguici de Sant Miquel. 

Una exposició didàctica i emotiva, explicada pels seus protagonistes i que reflexa la situació gegantera i de bestiari de la nostra ciutat.  Les figures s’exposaran del 8 de juliol al 30 d’octubre de 2022  a la nau central de la Pietat , per tal de mostrar la importància que han tingut i tenen com a elements del Seguici de la Festa Major de Vic – candidat a convertir-se en festa d’interès nacional- i al mateix, mostrar aquesta tradició com un element viu de cohesió cultural en l’actualitat. 

Per aquest motiu, s’ha treballat en una mostra que vol arribar a les visitants, siguin vigatanes o no, mitjançant les emocions que desprèn el folklore popular, així com reivindicar la importància històrica i cultural que té per la ciutat i pel territori.

Aquesta exposició està  Organitzada per Comparses del seguici festiu popular de Vic, l’àrea de cultura, l’àrea de turisme i l’espai Vicpuntzero de l’Ajuntament de Vic, i, comissariat per Konvent.  

Des del 8 de juliol al 30 d’octubre. 

Horaris de l’exposició:

De dilluns a divendres de 18 a 20 h.

Dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Diumenges i festius de 17 a 20 h.

A la nau central de la Pietat. Entrada gratuïta. 

.
.
.
Previous
Next

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *