El projecte expositiu i instal·latiu ‘DIMONIS’ creat per Cabosanroque (Laia Torrents Carulla i Roger Aixut Sampietro) és una proposta de la Fundació Jacint Verdaguer per al programa d’exposicions itinerants. És un projecte expositiu d’art sonor que se serveix de les llibretes escrites per Jacint Verdaguer entre el 1890 i el 1893 mentre assistia a sessions d’exorcismes en un pis de Barcelona, per reflexionar sobre el fenomen de la possessió i les seves implicacions socials, estètiques, biològiques i fins i tot teatrals. 

El resultat és una gran instal·lació sonora i plàstica de Cabosanroque, on no només s’involucren el coneixement de diferents disciplines sinó la connexió entre elles per arribar a un àmbit d’acció més ample. S’adreça a tot tipus de públic inclòs aquell qui no coneix o no li interessa l’obra del poeta.

L’exposició es troba a la nau central de la Pietat, i la podeu visitar gratuïtament.

Hi ha diferents sessions que duren 40 minuts amb un aforament màxim per sessió de 25 persones, sense reserva prèvia, us recomanem que hi sigueu deu minuts abans que comenci la sessió. 

Horaris:

  • Dijous i divendres a les 17 h, 18 h i 19 h. 
  • Dissabtes a les 18 h, 19 h i 20 h.
  • Diumenges a les 10 h, 11 h i 12 h.

Romandrà tancada els dies 6, 8, 25 i 26 de desembre. I els dies 1 i 6 de gener.

És accessible per persones amb mobilitat reduïda així com usuàries de cadires de rodes. 

Es podrà visitar fins al 9 de gener del 2022.

Previous
Next

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.